Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 瓣 蒜头
- 35 克 油
- 50 克 新鲜黑木耳 ,切块
- 80 克 新鲜香菇 ,切片
- 350 克 卷心菜 ,切块
- 5 个 油面筋 ,一撕二
- 30 克 胡萝卜 ,切片
- 1 茶匙 盐
- 5 克 生抽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 19.7 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 2107 mg