酸菜鸭血炖豆腐
TM5 TM6

酸菜鸭血炖豆腐

2.4 (9 ocen)

Składniki

  • 100 克 红薯粉条, 放热水中泡软后沥干(泡水后约200克)
  • 20 克 油
  • 300 克 中式酸菜 ,选着东北酸菜最佳,切丝
  • 1400 克 水
  • 150 克 冻豆腐, 切片
  • 100 克 鸡鸭血, 切片
  • 2 茶匙 盐
  • 1 根 葱, 切末

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
831 kJ / 198 kcal
Białko
7.4 g
Węglowodany
27.6 g
Tłuszcz
23.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy