Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 红薯粉条, 放热水中泡软后沥干(泡水后约200克)
- 20 克 油
- 300 克 中式酸菜 ,选着东北酸菜最佳,切丝
- 1400 克 水
- 150 克 冻豆腐, 切片
- 100 克 鸡鸭血, 切片
- 2 茶匙 盐
- 1 根 葱, 切末
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 831 kJ / 198 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 27.6 g
- Tłuszcz
- 23.8 g