Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 EL Öl
- 1 TL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 4 Rinderhüftsteaks (à ca. 200 g)
- 4 Schalotten, klein, geviertelt
- 25 g brauner Zucker
- 200 g Rhabarber, in Stücken
- 300 g Rinderfond
- 100 g Roséwein
- 1 Zweig Thymian, abgezupft
- 1 TL Speisestärke
- 30 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1919 kJ / 459 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hirschfilet mit Schokoladen-Pfeffersauce
50min
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1小时
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 Min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1 Std. 10 Min
Erdbeer-Sandwich mit Putenfleisch
1小时
Thai-Entenbrust mit Sesamvinaigrette
1 Std. 30 Min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1小时 15 分钟
Saltimbocca mit Ofengemüse
2小时 10 分钟
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Schweinefilet mit Rotwein-Frischkäsesauce
1小时
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min