Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce
TM6 TM5

Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce

3.9 (40 ocen)

Składniki

  • 4 EL Öl
  • 1 TL Senf
  • 1 ½ TL Salz
  • ¾ TL Pfeffer
  • 4 Rinderhüftsteaks (à ca. 200 g)
  • 4 Schalotten, klein, geviertelt
  • 25 g brauner Zucker
  • 200 g Rhabarber, in Stücken
  • 300 g Rinderfond
  • 100 g Roséwein
  • 1 Zweig Thymian, abgezupft
  • 1 TL Speisestärke
  • 30 g Wasser

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1919 kJ / 459 kcal
Białko
43 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy