Tarrina de fresón y pera

Tarrina de fresón y pera

4.3 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz.
10 raciones

Składniki

  • 10 hojas de gelatina (20 g)
  • 75 g de agua
  • 75 - 80 g zumo de limón (aprox. 2 limones)
  • 1000 g de peras peladas y cortadas en trozos
  • 6 cucharadas de edulcorante en polvo
  • 750 g de fresas cortado en rodajas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 1 g
Kalorie 254 kJ / 61 kcal
Tłuszcz 0.35 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...