Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 hojas de gelatina (20 g)
- 75 g de agua
- 75 - 80 g de zumo de limón (aprox. 2 limones)
- 1000 g de peras peladas y cortadas en trozos
- 6 cucharadas de edulcorante en polvo
- 750 g de fresas cortado en rodajas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 254 kJ / 61 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 0.35 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boletus con foie en papillote
30 min
Tarta de queso a las hierbas con brevas
2 godz. 15 min
Crema de pera
30 min
Natillas de naranja con chocolate
2 godz. 15 min
Natillas de frutas
2 godz. 15 min
Mini cheesecake de plátano
2 Std. 20 Min
Tiramisú de café latte con crocanti de pistachos
1 Std. 30 Min
Cassata siciliana
6h 30min
Lasaña de berenjena y marisco con vinagreta de langostinos para dos
35 min
Aperitivo de Piamonte
25 min
Panna cotta a la crema de whisky
2 Std. 45 Min
Espuma de melocotones congelados
5 Min