Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 hojas de gelatina (20 g)
- 75 g de agua
- 75 - 80 g de zumo de limón (aprox. 2 limones)
- 1000 g de peras peladas y cortadas en trozos
- 6 cucharadas de edulcorante en polvo
- 750 g de fresas cortado en rodajas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 254 kJ / 61 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 0.35 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Natillas de vainilla con merengue de leche y polvo de mandarinas
1h 30min
Natillas de frutas
2h 15min
Semifrío de crema de whisky
1 godz.
Crema de pera
30 min
Carpaccio de melón con sabayón de moscatel
10min
Macedonia templada de frutas tropicales
25min
Mini cheesecake de plátano
2h 20min
Crema de queso con coulis de frutos rojos especiado
4h 45min
Triffle de cantuccini y cerezas
1 Std. 55 Min
Blanco y negro de requesón
1h 30min
Tiramisú de café latte con crocanti de pistachos
1h 30min
Natillas ligeras de chocolate al licor para dos
1h 40min