Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cocción de pasta
- 24 galets (150 g)
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
Mantequilla a la borgoñona
- 3 dientes de ajo
- 1 chalota
- 20 g de hojas de perejil fresco
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 cucharadita de coñac
- 1 cucharada de vino blanco
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Montaje
- 24 caracoles cocidos
- 2 cucharadas de pan rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 373 kJ / 89 kcal
- Białko
- 1.02 g
- Węglowodany
- 5.36 g
- Tłuszcz
- 7.09 g
- Błonnik
- 0.37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gofres de sartén
45 min
Judía blanca de ayuno
9h 15min
Espaguetis a la amatriciana
25 phút
Croquetas vegetales
35min
Aperitivo de Piamonte
25 phút
Pimientos rojos baby encurtidos rellenos de queso de cabra
26h
Dip coreano con manzana (Sagwa-ssamjang) - Corea
10min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Carbayones
1h 25min
Brazo de patata
45 min
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15min
Arroz a banda
1h