Galets a la borgoñona

Galets a la borgoñona

3.7 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
24 unidades

Składniki

Cocción de pasta
  • 24 galets (150 g)
  • 1500 g de agua
  • 1 cucharada de sal
Mantequilla a la borgoñona
  • 3 dientes de ajo
  • 1 chalota
  • 20 g de hojas de perejil fresco
  • ½ cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
  • 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 1 cucharadita de coñac
  • 1 cucharada de vino blanco
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
Montaje
  • 24 caracoles cocidos
  • 2 cucharadas de pan rallado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 1.02 g
Kalorie 373 kJ / 89 kcal
Tłuszcz 7.09 g
Błonnik 0.37 g
Węglowodany 5.36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...