Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cocción de pasta
- 24 galets (150 g)
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
Mantequilla a la borgoñona
- 3 dientes de ajo
- 1 chalota
- 20 g de hojas de perejil fresco
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 cucharadita de coñac
- 1 cucharada de vino blanco
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Montaje
- 24 caracoles cocidos
- 2 cucharadas de pan rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 373 kJ / 89 kcal
- Białko
- 1.02 g
- Węglowodany
- 5.36 g
- Tłuszcz
- 7.09 g
- Błonnik
- 0.37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minicroissants de langostino y sobrasada
1 godz. 20 min
Crostini con quesos y tomates secos
20min
Pimientos rojos baby encurtidos rellenos de queso de cabra
26 godz.
Cava (Gazpacho de manzana)
9h 10min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50min
Canelones
13 Std. 30 Min
Sopa de cebolla
1h 10min
Suspiros de bacalao
30 min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1 godz. 15 min
Ensalada de trigo tierno
20min
Aperitivos de hojaldre
25min
Crema con rape y gambas
30 min