Urządzenia i Akcesoria
Pad kra pow
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
jasmine rice300 g
-
water1050 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
fresh bird's eye chillies trimmed and deseeded if preferred3
-
vegetable oil plus 2 teaspoons extra60 g
-
beef mince500 g
-
fish sauce60 g
-
oyster sauce60 g
-
caster sugar40 g
-
ground white pepper1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
green beans or snake beans, trimmed and cut into bite-size pieces100 g
-
fresh holy basil (approx. 15 g), leaves only (see Tips)½ bunch
-
whole eggs4
-
fried shallots to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2904.6 mg
Białko
43.2 g
Kalorie
3501.4 kJ /
833.7 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
76.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1 godz.
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 min
Nyonya Chicken Rendang
45 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min