Kachní prsa s pomerančovým zabaglione

Kachní prsa s pomerančovým zabaglione

4.1 19 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 porce

Składniki

Kachní prsa
  • 2 kachní prsa, s kůží (cca 250 - 350 gramů, 3 cm silné)
  • ¼ čajové lžičky soli
  • ⅛ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 pomeranč malý, nejlépe bio, nakrájený na plátky (3-5 mm)
  • 1850 gramů vody
  • 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) v prášku
    30 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané, (z půlky citrónu)
Pomerančový zabaglione a podávání
  • 40 gramů pomerančového džusu
  • ½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
    ½ kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • ⅛ čajové lžičky soli
  • 2 špetky mletého bílého pepře
  • 1 špetka mletého kajenského pepře
  • 3 žloutky

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 30 g
Kalorie 1737 kJ / 415 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...