Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kachní prsa
- 2 kachní prsa, s kůží (cca 250 - 350 gramů, 3 cm silné)
- ¼ čajové lžičky soli
- ⅛ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 pomeranč, malý, nejlépe bio, nakrájený na plátky (3-5 mm)
- 1850 gramů vody
- 1 rovná čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové), v prášku
Pomerančový zabaglione a podávání
- 40 gramů pomerančového džusu
- ½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
- ⅛ čajové lžičky soli
- 2 špetky mletého bílého pepře
- 1 špetka mletého kajenského pepře
- 3 žloutky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1737 kJ / 415 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2 Std. 10 Min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1sa 35 dk
Chřestový salát s mangem
35 min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1h 20 min
Caesar salát s kuřecím masem
50 min
Holandská omáčka
15min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20 min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 min
Marinovaný losos s fazolkami
1h 10 min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35 min
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1h 10 min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1h 45 min