Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů krupicového cukru
- 1 pomeranč, tence oloupaná kůra a vymačkaná šťáva
- 1 čajová lžička mleté skořice
- 3 hřebíčky
- 3 kuličky černého pepře
- 1 badyán
- 1 špetka mletého muškátového květu
- 250 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 500 gramů sušených brusinek
- 100 gramů červeného vína
- 100 gramů červeného vinného octa
- Wartości odżywcze
- na 2 porce
- Kalorie
- 11933 kJ / 2852 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 723 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 41 g
- Sód
- 42 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon curd (citrónový krém)
20 min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24h 20min
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
2h 40min
Rebarborové čatní
1 godz. 30 min
Špenátová roláda s uzeným lososem
50 min
Waldorfský salát na čekankových listech
30 min
Tvarůžková pomazánka
5min
Chutney z červené cibule
1 godz. 10 min
Mangové čatní
1h
Pâté z drůbežích jater s pistáciemi
1h 40min
Karamelizované cibulové čatní
24h
Mini Pavlova
1 godz. 45 min