Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 vajec, z chladničky
- 15 gramů cibulových slupek, červených
- voda, k naplnění mixovací nádoby k rysce 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
Alternatywne przepisy
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 min
Jablkovo - mrkvový salát
10 Min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50min
Vejce obarvená na červeno-hnědo
55 min
Vejce obarvená nazeleno
55 min
Vejce obarvená nažluto
55 min
Vejce obarvená na světle modro
55 min
Jablkovo - mrkvový salát
10 Min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1 Std.
Loupání mandlí (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 Min
Vaječné kanapky
5 Min
Šopský salát
10 Min