Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů dýně hokkaido, na kousky, bez semínek
- 1 plátek čerstvého zázvoru (přibližně 2–3 mm)
- 400 gramů vody
- ¼ čajové lžičky soli
- 500 - 600 gramů jablečného džusu
- 20 - 40 gramů javorového sirupu, v závislosti na sladkosti jablečného džusu a osobní chuti
- 1 - 2 špetky mleté skořice
- 6 kroužků sušených jablek (křížal)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jogurtovo-švestková zmrzlina se skořicí
20min
Dýňový džus
25min
Krůtí roláda s noky z hráškového pyré
35min
Miso marináda
10min
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8 godz. 30 min
Loupání červené řepy (s krytem mixovacích nožů 2v1)
10min
Levandulová zmrzlina
10 Std. 50 Min
Perníková čokoláda s mákem a třešněmi
1h 20min
Jogurtové low carb nanuky s lesním ovocem
8h 10min
Ovocná zmrzlina
5min
Loupání mandlí (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5min
Kořeněný dýňový džem
40min