Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
60
g de licor de fresa
lub 60 g de vino dulce, tipo Marsalla - 60 g de vino blanco seco
- 120 g de azúcar refinada
- 6 piezas de yemas de huevo
- 10 piezas de fresas, cortadas en cuatro
- 15 piezas de frambuesas
- 10 piezas de zarzamoras
- 10 piezas de cerezas en almíbar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 968 kJ / 230 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 10 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de vainilla
12 Std.
Espuma de frutos rojos
10 min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Espuma de frutos rojos
10 min
Rollo de dátil y pistache
10 min
Peras con chocolate y chile morita
40min
Toronjas confitadas
13h 30min
Sabayón
15min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15min
Bisque de camarón
25min
Sandwich de pavo y frambuesa al chipotle
25min
Peras al vino tinto y vainilla
1ч. 10 мин.