Urządzenia i Akcesoria
Hogaza de papa
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
20 rebanadas
Składniki
-
400 g de agua
-
180 g de papa peladas, en trozos
-
15 g de levadura prensada fresca
-
500 g de harina y un poco más
-
30 g de aceite de oliva extra virgen
-
10 g de sal
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
2.79 g
Kalorie
439 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
1.84 g
Błonnik
1.08 g
Węglowodany
19.28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan de brioche
5 godz.
Bollitos de albahaca y parmesano
2 godz. 50 min
Bagels
2 godz.
Medias noches al vapor
2 godz.
Pan blanco
1 godz. 40 min
Sándwiches con crema de avellanas TM6
5 godz. 30 min
Dulce de leche
2 godz.
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Pan de elote
1 godz.
Pan de brioche al vapor
2 godz. 40 min
Pan con levadura química
30 min
Pan de leche con nueces
1 godz. 50 min