Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de agua
- 180 g de papa, peladas, en trozos
- 15 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina, y un poco más
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 10 g de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 439 kJ / 105 kcal
- Białko
- 2.79 g
- Węglowodany
- 19.28 g
- Tłuszcz
- 1.84 g
- Błonnik
- 1.08 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuernitos
4h
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Hogaza de vino tinto
15hod. 30min
Pan de soda
35 Min
Baguette
10 Std. 40 Min
Bollitos de mantequilla
1h 40min
Clafoutis de higo
1h 30min
Pan de canela
3h
Pan de caja
2h 30 min
Pan de caja con ajonjolí
2h
Focaccia de papa y romero
1h 40min
Bolillos caseros
1h 40min