Urządzenia i Akcesoria
Hogaza de papa
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
20 rebanadas
Składniki
-
400 g de agua
-
180 g de papa peladas, en trozos
-
15 g de levadura prensada fresca
-
500 g de harina y un poco más
-
30 g de aceite de oliva extra virgen
-
10 g de sal
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
2.79 g
Kalorie
439 kJ /
105 kcal
Tłuszcz
1.84 g
Błonnik
1.08 g
Węglowodany
19.28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Baguettinas
4h 5min
Pan integral de semillas
2h 50min
Pan de frutas
2h 55min
Pan de brioche
5h
Barra de chocolate estilo Oaxaqueño
2h
Pan de canela
3h
Pan integral de espinacas
1h 40min
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Pan para hamburguesa
3h 20min
Pan de leche con nueces
1h 50min
Pan de brioche al vapor
2h 40min
Pan de caja con ajonjolí
2h