Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 250 gramos de leche entera
- 80 gramos de aceite de oliva
- 15 gramos de levadura prensada fresca
- 350 gramos de harina de trigo
- 15 gramos de azúcar
- 1 cucharadita sal
Relleno de queso
- 10 gramos de menta fresca, sólo las hojas
- 50 gramos de queso pecorino romano
- 75 gramos de queso crema
- 1 ½ cucharaditas de semillas de comino negro
Fatayer
- harina de trigo, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 23.4 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baklava
1 Std. 30 Min
Babka de chocolate
3 Std.
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 min
Helado de praliné
5h 30min
Soufflé de Grand Marnier
35min
Tabule
30min
Keppe charola
1hod. 40min
Sorbete de lichi
8 godz.
Almíbar de chocolate
40 Min
English muffins
1 Std. 30 Min
Alfajores Argentinos
1h 10min
Temperado de chocolate oscuro (sembrado)
15min