Fatayer con queso y menta

Fatayer con queso y menta

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 pieza

Składniki

Masa
  • 250 g de leche entera
  • 80 g de aceite de oliva
  • 15 g de levadura prensada fresca
    1 ½ cditas de levadura seca instantánea, (6 g)
  • 350 g de harina de trigo
  • 15 g de azúcar
  • 1 cdita sal
Relleno de queso
  • 10 g de menta fresca sólo las hojas
  • 50 g de queso pecorino romano
  • 75 g de queso crema
  • 1 ½ cditas de semillas de comino negro
Fatayer
  • harina de trigo para espolvorear

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pieza

Białko 6 g
Kalorie 921 kJ / 220 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...