Urządzenia i Akcesoria
Aperitivos salados de ajonjolí
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 porciones
Składniki
-
1 cucharada de ajonjolí negro (para espolvorear)
-
1 cucharada de ajonjolí (para espolvorear)
-
1 cucharada de semillas de amapola (opcjonalnie) (para espolvorear)
-
100 g de leche
-
210 g de harina
-
10 g de aceite de oliva
-
90 g de mantequilla
-
1 ½ cucharaditas de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
4 g
Kalorie
912 kJ /
218 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Requesón
2 godz.
Focaccia - Demo presentadores
35 min
Focaccia de jitomate
1 godz.
Chiles en escabeche
1 godz.
Hojaldre rápida
1 godz. 20 min
Yogur natural
11 godz. 10 min
Dacquoise
1 godz.
Hogaza de vino tinto
15 godz. 30 min
Scones de especias
30 min
Pan rústico
2 godz.
Aderezo de yoghurt
5 min
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1 godz.