Welsh 'Rabbits'
TM6 TM5

Welsh 'Rabbits'

3.4 (5 ocen)

Składniki

  • 2 English muffins, halved and toasted
  • 150 g Cheddar cheese, cut in pieces
  • 1 ½ Tbsp plain flour
  • 35 g milk
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 5 - 10 drops Worcestershire sauce, to taste
  • 1 pinch fine sea salt
  • 8 fresh green peas, for eyes
  • 8 sugar snap peas, for ears
  • 2 pitted black olives, halved, for noses
  • fresh chives, cut in pieces (2 cm) for whiskers
  • 1 spring onion, cut in small pieces (5 mm) for teeth
  • 2 baby carrots, halved lengthways

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
2974.4 kJ / 710.9 kcal
Białko
43.4 g
Węglowodany
101.7 g
Tłuszcz
16.1 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Błonnik
30.2 g
Sód
446.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy