Welsh 'Rabbits'

Welsh 'Rabbits'

3.5 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 slices

Składniki

  • English muffins halved and toasted
    2
  • Cheddar cheese cut in pieces
    150 g
  • plain flour
    1 ½ Tbsp
  • milk
    35 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • Worcestershire sauce to taste
    5 - 10 drops
  • fine sea salt
    1 pinch
  • fresh green peas for eyes
    8
  • sugar snap peas for ears
    8
  • pitted black olives halved, for noses
    2
  • fresh chives cut in pieces (2 cm) for whiskers
  • spring onion cut in small pieces (5 mm) for teeth
    1
  • baby carrots halved lengthways
    2

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 710.9 kcal / 2974.4 kJ
Białko 43.4 g
Tłuszcz 16.1 g
Węglowodany 101.7 g
Błonnik 30.2 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Sód 446.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...