Urządzenia i Akcesoria
Welsh 'Rabbits'
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 slices
Składniki
-
English muffins halved and toasted2
-
Cheddar cheese cut in pieces150 g
-
plain flour1 ½ Tbsp
-
milk35 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce to taste5 - 10 drops
-
fine sea salt1 pinch
-
fresh green peas for eyes8
-
sugar snap peas for ears8
-
pitted black olives halved, for noses2
-
fresh chives cut in pieces (2 cm) for whiskers
-
spring onion cut in small pieces (5 mm) for teeth1
-
baby carrots halved lengthways2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
446.9 mg
Białko
43.4 g
Kalorie
2974.4 kJ /
710.9 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
30.2 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
101.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger Sparkler
40 min
Brown Bread Ice Cream with Raspberries
10 godz. 40 min
Victoria Sponge
1 godz. 10 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Whipped Cream
10 min
Icing Sugar
5 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 godz. 40 min
Chocolate Fudge Icing
5 min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 godz. 10 min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4 godz. 40 min
Butterfly Cakes
1 godz.