Urządzenia i Akcesoria
Sautéed onions (200-300 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
200 g
Składniki
-
oil20 g
-
brown onions cut into wedges (3-4 cm)200 - 300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
10 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
1158.1 kJ /
276.8 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
23.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéed chicken strips
15 min
Sautéed chicken cubes
15 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Sautéed onions and garlic
10 min