Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g oil
- 200 - 300 g brown onions, cut into wedges (3-4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 1100 kJ / 261.9 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 12.9 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 30 mg
Alternatywne przepisy
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Browned Onions (200 g)
25min
Bacon with chicken strips
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Browned onions (200 g)
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
White basmati rice
40 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed chicken cubes
15min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min