Carrot purée (first foods)

Carrot purée (first foods)

4.3 20 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
450 g

Składniki

  • water
    500 g
  • carrots (approx. 400 g), cut into pieces (3 cm)
    3
  • unsalted butter
    20 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 450 g

Sód 148.5 mg
Białko 1.8 g
Kalorie 913.9 kJ / 218.4 kcal
Tłuszcz 16.6 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Węglowodany 17.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...