Swedish meatballs with gravy
TM6 TM5

Swedish meatballs with gravy

4.2 (323 oceny)

Składniki

Meatballs

  • 2 - 3 sprigs fresh dill, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 2 slices bread (approx. 60 g), torn into pieces
  • 60 g brown onion, cut into quarters
  • ¼ tsp ground allspice
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • ½ tsp salt
  • 1 egg
  • 500 g lean beef mince

Gravy

  • 50 g salted butter, cut into pieces
  • 30 g plain flour
  • 400 g water
  • 2 - 3 tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 2 tsp Worcestershire sauce
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tbsp oil
  • fresh dill, leaves only, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1543.8 kJ / 367.6 kcal
Białko
22.4 g
Węglowodany
10.1 g
Tłuszcz
26.6 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Błonnik
1 g
Sód
744.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy