Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Meatballs
- 2 - 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 slices bread (approx. 60 g), torn into pieces
- 60 g brown onion, cut into quarters
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- 1 egg
- 500 g lean beef mince
Gravy
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 30 g plain flour
- 400 g water
- 2 - 3 tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp oil
- fresh dill, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1543.8 kJ / 367.6 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 26.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.4 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 744.3 mg
Alternatywne przepisy
Pastitsio
1h 30min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Pork meatballs with couscous
50 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Meatball subs
55 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Chicken stock paste
45min
Family chicken galette
1h 55min
Meatballs in red pepper sauce
30 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min