Urządzenia i Akcesoria
Swedish meatballs with gravy
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Meatballs
-
fresh dill leaves only2 - 3 sprigs
-
garlic cloves2
-
bread (approx. 60 g), torn into pieces2 slices
-
brown onion cut into quarters60 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt½ tsp
-
egg1
-
lean beef mince broken into pieces500 g
-
ground allspice¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Gravy
-
salted butter cut into pieces50 g
-
plain flour30 g
-
water400 g
-
Meat stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
Worcestershire sauce2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
oil1 tbsp
-
fresh dill leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
744.3 mg
Białko
22.4 g
Kalorie
1543.8 kJ /
367.6 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plaited pork pie
40min
Aussie potato salad
1h 30min
Swedish meatballs and mash
50min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Rustic beef tarts
1h
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15min
Spiced lamb pie
40min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min