Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 77.4 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.4 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 67 mg
Alternatywne przepisy
Plum and cherry paste
5h 15min
Fruity pear mince tarts
2h 30 min
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Chocolate Sauce
10 min
Apple and sage stuffing
10 min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Fruity pear mince tarts
2h 30 min
Milk jellies with poached stone fruit
5h
Stewed fruit compote
55min
Gluten free Christmas fruit cake
7 Std. 35 Min
Lemon and thyme oil
25 min