Urządzenia i Akcesoria
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Oranges in caramel syrup
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
hot water (see Tips)250 g
-
oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)6
-
white vinegar50 g
Ginger wafers
-
stem ginger in syrup (see Tips)30 g
-
salted butter cut into pieces30 g
-
caster sugar55 g
-
plain flour45 g
-
egg white1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
67 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
2183.1 kJ /
519.8 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
77.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy custard (TM6)
15 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Potato and Rosemary Flatbread
1 Std.
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 Min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1 Std. 25 Min
Steamed ginger pudding
3 Std. 5 Min
Sticky toffee puddings
1 Std.
Butterfly cakes
1 Std.
Hazelnut meringue roulade
1 Std. 30 Min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 Min
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Homemade Custard
15 Min