Urządzenia i Akcesoria
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Oranges in caramel syrup
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
hot water (see Tips)250 g
-
oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)6
-
white vinegar50 g
Ginger wafers
-
stem ginger in syrup (see Tips)30 g
-
salted butter cut into pieces30 g
-
caster sugar55 g
-
plain flour45 g
-
egg white1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
67 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
2183.1 kJ /
519.8 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
77.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy cream
15 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Mint sauce
5 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Prune and orange stuffing
10 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Brandy butter
10 min
Mini banoffee bombe Alaskas
24 godz. 30 min
Dukkah
10 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Steamed orange puddings
1 godz. 25 min
Fruit Cake
4 godz. 10 min