Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di mandorle tostate non salate
- 170 g di cioccolato al latte a pezzi
- 130 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 50 g di caffè espresso
- 80 g di Rum
- 150 g di Alchermes
- 10 fette di pane raffermo
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1743.4 kJ / 416.4 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 22 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crocchette di Cecina di Leon e formaggio di capra
9 Std. 20 Min
Feijoada
6h
Rose all'uvetta sultanina e mirtilli
14 Std. 30 Min
Schiaccia campigliese
55 min
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Tè alle erbe e biscotti alla cannella
55 min
Bagel dolci al cioccolato
5h
Crostini con crema di nocciole e funghi
40 min
Panforte
1h
Tozzetti
1 godz. 30 min
Crostini con fegatini di pollo
40 min
Peposo toscano
1 godz. 30 min