Crostini ubriachi

Crostini ubriachi

3.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
10 fette

Składniki

  • 200 g di mandorle tostate non salate
  • 170 g di cioccolato al latte a pezzi
  • 130 g cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
  • 50 g di caffè espresso
  • 80 g di Rum
  • 150 g di Alchermes
  • 10 fette di pane raffermo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 22 mg
Białko 8 g
Kalorie 1743.4 kJ / 416.4 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 6.4 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...