
Urządzenia i Akcesoria
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
di gamberi rossi le code pulite250 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di sale2 pizzichi
-
di pepe bianco macinato2 pizzichi
-
di acqua1500 g
-
di succo di limone30 g
-
di polpa di papaya a pezzi200 g
-
di salsa di senape1 cucchiaino
-
di aceto di riso10 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
151.5 kcal /
634.3 kJ
Białko
12.9 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
5.5 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
295.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cottura Sottovuoto
25 Przepisów
Włochy
Włochy