Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto

Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 250 g di gamberi rossi le code pulite
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 200 g di polpa di papaya a pezzi
  • 1 cucchiaino di salsa di senape
  • 10 g di aceto di riso

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 295.5 mg
Białko 12.9 g
Kalorie 634.3 kJ / 151.5 kcal
Tłuszcz 8.6 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...