Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di gamberi rossi, le code pulite
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di polpa di papaya a pezzi
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 10 g di aceto di riso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 634.3 kJ / 151.5 kcal
- Białko
- 12.9 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 295.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20min
Calamari Sottovuoto
50min
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5 godz.
Insalata di polpo mediterranea
4h
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8j
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min