Éclair ai gamberetti saporiti

Éclair ai gamberetti saporiti

4.7 3 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 pezzi

Składniki

Impasto
  • 30 g di Parmigiano Reggiano
  • 80 g di burro a pezzi
  • 150 g di acqua
  • 2 pizzichi di senape in polvere
  • 1 - 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 120 g di farina tipo 00
  • 3 uova
Terminare la preparazione
  • 240 g di gamberetti cotti
  • 110 g di maionese
  • 1 limone la scorza grattugiata
  • 25 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 1 ½ cucchiaini di senape di Digione
  • 2 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 20 g di rucola

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 6 g
Kalorie 611 kJ / 147 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...