Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di zucchero
- 5 g di liquirizia pura
- 120 g di acqua
- 12 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda e strizzata
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 106.4 kJ / 25.4 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Caramelle mou
1h 15min
Caramelle toffee
2 Std.
Caramelle toffee alle mandorle
1h 45min
Gelato al caramello salato (TM6)
14h
Caramelle gommose alla frutta
3h 20min
Coni e cialde
1 Std. 5 Min
Croccante a nido d'ape (Honeycomb)
1 Std. 30 Min
Bavarese alla liquirizia
5h 15 min
Mousse al vino rosso (senza glutine)
5h 40min
Croccante alle arachidi
1 Std. 30 Min
Croccante a nido d'ape
1 Std. 30 Min
Cioccolatini alle mandorle
2 Std. 30 Min