巧克力核桃麵包
TM6 TM5

巧克力核桃麵包

3.9 (7 ocen)

Składniki

  • 1 顆 蛋
  • 100 克 牛奶
  • ½ 茶匙 乾酵母粉
  • 1 茶匙 糖
  • 250 克 高筋麵粉
  • ½ 茶匙 鹽
  • 60 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
  • 50 克 核桃
  • 50 克 高熔點巧克力 (烘焙用)

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
8639.7 kJ / 2066.9 kcal
Białko
52.6 g
Węglowodany
232.2 g
Tłuszcz
109.5 g
Błonnik
8.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy