
Urządzenia i Akcesoria
蛋黃酥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
24 顆
Składniki
油皮
-
水105 克
-
糖15 克
-
鹽 ,(約4克)1 茶匙
-
豬油60 克
-
低筋麵粉100 克
-
高筋麵粉100 克
油酥
-
低筋麵粉180 克
-
豬油90 克
內餡
-
紅豆沙720 克
-
鹹蛋黃24 顆
-
米酒20 克
-
蛋黃 ,打散2 顆
-
黑芝麻 ,少許
Wartości odżywcze na 1 顆
Kalorie
352.5 kcal /
1473.5 kJ
Białko
11.4 g
Tłuszcz
21.5 g
Węglowodany
28.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
603.8 g
Sód
153.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

星級主廚 顏伶伃
4 Przepisy
Tajwan
Tajwan

月圓餅香
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan