Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
油皮
- 105 克 水
- 15 克 糖
- 1 茶匙 鹽 ,(約4克)
- 60 克 豬油
- 100 克 低筋麵粉
- 100 克 高筋麵粉
油酥
- 180 克 低筋麵粉
- 90 克 豬油
內餡
- 720 克 紅豆沙
- 24 顆 鹹蛋黃
- 20 克 米酒
- 2 顆 蛋黃 ,打散
- 黑芝麻 ,少許
- Wartości odżywcze
- na 1 顆
- Kalorie
- 1473.5 kJ / 352.5 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 28.1 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 603.8 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 153.5 mg