Urządzenia i Akcesoria
Brown sugar kumara cake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 portions
Składniki
-
butter plus extra for greasing150 g
-
kumara (sweet potato) , peeled and cut into pieces (3-4 cm)250 g
-
water30 g
-
white chocolate broken into pieces (3-4 cm)200 g
-
dark brown sugar300 g
-
self-raising flour250 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
307.4 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1593.1 kJ /
379.3 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
52.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peanut butter choc chip slice
1 godz. 15 min
Chocolate hot cross buns
2 godz. 40 min
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Lemon and coconut blondies
40 min
Sticky date pudding
1 godz. 30 min
Buttermilk scones
35 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Mini cheese scones with savoury butter
30 min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Gingerbread biscuits
2 godz. 20 min
Red and green Christmas shortbread
2 godz. 20 min