Urządzenia i Akcesoria
New England Clam Boil
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
shallots cut in half2
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried bay leaves2
-
water12 oz
-
dry white wine8 oz
-
baby red potatoes scrubbed12 oz
-
sweet corn cobs cut into rounds (1 in.)4
-
12 oz andouille sausage, pre-cookedlinguiça cut into pieces (2 in.)12 oz
-
clams cherrystone clams, scrubbed32 oz
-
mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed32 oz
-
unsalted butter diced4 oz
-
lemon cut into wedges1
-
French bread sliced, to serve1 loaf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3118.8 mg
Białko
87 g
Kalorie
5522.4 kJ /
1319.9 kcal
Tłuszcz
60.3 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
26.2 g
Węglowodany
98.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Ice Cream
12h
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3h 15min
Chocolate Avocado Dream
15min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Berry Ice Cream
20min
Lemongrass Lychee Splash
3h 20min
Salted Caramel Popcorn
1h 55min
Ube Coffee
10min
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1h 15min
Mayonnaise (3 Minute)
10min