Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 7 oz Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
1 oz olive oil, (see Variation)oil (see Variation)1 oz
-
6 - 7 oz red onion, cut in wedgesyellow onions cut in wedges6 - 7 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
17 mg
Białko
2 g
Kalorie
954 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basic Onions
14 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Grated Parmesan Cheese
5 min
Chopped Onions
5 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Light Browning Onions and Garlic
20 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen