Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz oil (see Variation)
lub 1 oz olive oil (see Variation) -
6 - 7
oz yellow onions, cut in wedges
lub 6 - 7 oz red onion, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 17 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Basic Jasmine Rice
35 min
Basic Basmati Rice
35 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Browning 7 oz Onions
25 Min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Steamed Baby Potatoes
30min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing Onions and Garlic
20min