Sautéing 7 oz Onions

Sautéing 7 oz Onions

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion

Składniki

  • oil (see Variation)
    1 oz
    1 oz olive oil, (see Variation)
  • yellow onions cut in wedges
    6 - 7 oz
    6 - 7 oz red onion, cut in wedges

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 228 kcal / 954 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 17 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...