Urządzenia i Akcesoria
Kichererbsen für Falafel, gekocht
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz. 40 min
1 Portion
Składniki
-
Kichererbsen, getrocknet200 - 400 g
-
Wasser (bis zur maximalen Füllmenge)1400 - 2000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
37 g
Kalorie
2842 kJ /
678 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
31 g
Węglowodany
87 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dunkles Mandelmus
2 Std. 40 Min
Kichererbsen (Trockenprodukt) garen
13 Std. 30 Min
Dinkelkörner, gekocht
8 Std. 40 Min
Hirse, gekocht
45 Min
Sesampaste - Tahin
15 Min
Weiße Bohnen/Kidneybohnen (Trockenprodukt) garen
14 Std.
Auberginenpüree
1 Std. 30 Min
Cremiger Haferdrink
10 Min
Hummus
10 Min
Tofu-Aufstrich mediterran
5 Min
Erdnussbutter
10 Min
Mandeldrink
6 Std. 10 Min