Urządzenia i Akcesoria
Kichererbsen (Trockenprodukt) garen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
450 g
Składniki
-
Kichererbsen, getrocknet200 g
-
Wasser2700 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
8 g
Kalorie
576 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buchweizenblinis (glutenfrei)
1h 25min
Bohnen-Dill-Rauten - Fava
1h 20min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14h
Tellerlinsen (Trockenprodukt) garen
12h 40min
Dinkelkörner, gekocht
8h 40min
Hirse, gekocht
45min
Kichererbsen für Falafel, gekocht
13h 40min
Sesampaste - Tahin
15min
Weiße Bohnen/Kidneybohnen (Trockenprodukt) garen
14h
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Weiße Bohnen mit Salbei
14h
Kichererbsenpaste - Humus
13h