Urządzenia i Akcesoria
Kichererbsen (Trockenprodukt) garen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
450 g
Składniki
-
Kichererbsen, getrocknet200 g
-
Wasser2700 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
8 g
Kalorie
576 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 godz.
Tellerlinsen (Trockenprodukt) garen
12 godz. 40 min
Hirse, gekocht
45 min
Schoko-Tofu-Glace
6 godz. 10 min
Kichererbsen für Falafel, gekocht
13 godz. 40 min
Weiße Bohnen/Kidneybohnen (Trockenprodukt) garen
14 godz.
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Hummus
20 min
Sojadrink
30 min
Weiße Bohnen mit Salbei
14 godz.
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1 godz. 10 min
Kichererbsenpaste - Humus
13 godz.