Urządzenia i Akcesoria
Kichererbsen (Trockenprodukt) garen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
450 g
Składniki
-
Kichererbsen, getrocknet200 g
-
Wasser2700 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
8 g
Kalorie
576 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Linsen-Reis mit gebratenen Zwiebeln
45 min
Tellerlinsen (Trockenprodukt) garen
12 godz. 40 min
Hirse, gekocht
45 min
Sojajoghurt (vegan)
12 godz. 15 min
Kichererbsen für Falafel, gekocht
13 godz. 40 min
Weiße Bohnen/Kidneybohnen (Trockenprodukt) garen
14 godz.
Sojadrink
30 min
Weiße Bohnen mit Salbei
14 godz.
Bohnenpüree
10 min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 godz.
Quinoa-Linsen Mujaddara mit karamellisierten Zwiebeln
1 godz. 10 min
Kichererbsenpaste - Humus
13 godz.