
Urządzenia i Akcesoria
Beef Korma
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Korma Paste
-
coriander seeds20 g
-
cumin seeds80 g
-
garam masala20 g
-
fine sea salt20 g
-
desiccated coconut60 g
-
blanched almonds100 g
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)80 g
-
vegetable oil160 g
-
tomato purée150 g
-
fresh red chillies80 g
-
fresh coriander in pieces, plus extra leaves for serving2 bunches
Curry
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil10 g
-
raisins80 g
-
tinned chopped tomatoes440 g
-
braising steak cut in pieces (3 cm)1000 g
-
coconut cream50 g
-
natural yoghurt plus extra for serving40 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
801 kcal /
3351 kJ
Białko
47 g
Tłuszcz
56 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lamb Korma
4 godz.
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Butter Chicken
50 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Lamb Keema with Peas
1 godz.
Chicken Saag
50 min
Quick Lamb Dhansak
45 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.
Keralan Fish Curry
30 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min