Urządzenia i Akcesoria
Beef Korma
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Korma Paste
-
coriander seeds20 g
-
cumin seeds80 g
-
garam masala20 g
-
fine sea salt20 g
-
desiccated coconut60 g
-
blanched almonds100 g
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)80 g
-
vegetable oil160 g
-
tomato purée150 g
-
fresh red chillies80 g
-
fresh coriander in pieces, plus extra leaves for serving2 bunches
Curry
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil10 g
-
raisins80 g
-
tinned chopped tomatoes440 g
-
braising steak cut in pieces (3 cm)1000 g
-
coconut cream50 g
-
natural yoghurt plus extra for serving40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47 g
Kalorie
3351 kJ /
801 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Lamb Keema with Peas
1 godz.
Beef Madras
1 godz. 30 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 godz. 10 min
Prawn Curry
30 min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min