Urządzenia i Akcesoria
Egg Custard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
egg yolks from large eggs, at room temperature2
-
honey1 tsp
-
milk400 g
-
cornflour10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.1 g
Kalorie
399 kJ /
95 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip and Apple Purée
20min
Banana and Blueberry Quinoa Porridge
25min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50min
Carrot and Almond Casserole
15min
Fruit and Yoghurt Purée
5min
Meat and Vegetables with Rice
15min
Baby Rice
10min
Fruit Purée
10min
Apple Porridge - from 8 months
10min
Carrot Purée - from 6 months
20min
Carrot Mash
1h
Fruit and Yogurt Purée
5min