Urządzenia i Akcesoria
Sausage Rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
24 pieces
Składniki
Pastry
-
plain flour plus extra for rolling220 g
-
unsalted butter diced (1 cm), then frozen170 g
-
fine sea salt1 pinch
-
water cold80 g
Sausagemeat Filling
-
onions quartered150 g
-
good quality pork sausagemeat450 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
egg beaten, for glazing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
563 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef and Beer Pie
1 godz. 40 min
Butterfly Cakes
1 godz.
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 godz. 20 min
Chocolate Tiffin
2 godz. 30 min
Mini Iced Fingers
2 godz. 10 min
Toad in the Hole
1 godz.
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Cornish Pasty
1 godz. 30 min
Mince Pies
1 godz. 10 min
Classic Flapjack
55 min
Victoria Sponge
1 godz. 10 min
Yorkshire Pudding
1 godz.