
Urządzenia i Akcesoria
Tunisian Beef Ribs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve6 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
beef short ribs, flanken cut Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)28 oz
-
red wine3 oz
-
beef stock12 oz
-
crushed tomatoes10 oz
-
all-purpose flour3 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
star anise1
-
mini red bell peppers destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve3 - 4
-
precooked couscous to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
638 kcal /
2669 kJ
Białko
41 g
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
47 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
998 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Shrimp Sauté
25 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Chili Taco Dip
1 godz.
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min