Urządzenia i Akcesoria
Tunisian Beef Ribs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve6 oz
-
yellow onions in pieces4 oz
-
carrots in pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
beef short ribs, flanken cut Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)28 oz
-
red wine3 oz
-
beef stock12 oz
-
crushed tomatoes10 oz
-
all-purpose flour3 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
star anise1
-
mini red bell peppers destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve3 - 4
-
precooked couscous to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
998 mg
Białko
41 g
Kalorie
2669 kJ /
638 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2 godz.
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Strawberry BBQ Meatballs
45 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 godz. 30 min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 godz. 45 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1 godz. 50 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min