Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro

Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro

3.7 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 34 godz.
15 raciones

Składniki

  • de carne de conejo en trozos sin hueso (aprox. 2 cm)
    500 g
  • de higaditos de pollo
    100 g
  • de brandy
    100 g
  • de oporto
    100 g
  • de carne picada de cerdo
    200 g
  • de tocino fresco en dados de 1 cm
    200 g
  • huevos
    4
  • de sal
    1 ½ cucharaditas
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de tomillo seco
    1 pellizco
  • de romero seco
    1 pellizco
  • dientes de ajo negro en dados de 0,5 cm
    4
  • de beicon ahumado en lonchas finas sin corteza
    250 g
  • ciruelas pasas sin hueso
    20 - 24
  • de agua
    1200 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 285 kcal / 1192 kJ
Białko 17.8 g
Tłuszcz 21.5 g
Węglowodany 4.2 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 8.4 g
Sód 584 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...