
Urządzenia i Akcesoria
Gelbe-Bete-Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1000 g
-
Gelbe Bete mit Schale (ca. 10 cm Ø)600 g
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Schalotten2
-
Öl20 g
-
Risottoreis (ca. 18-20 Minuten Garzeit)250 g
-
Weißwein150 g
-
Geflügelfond600 g
-
Salz½ TL
-
Butter20 g
-
Rucola40 g
-
Ziegenfrischkäse zerzupft80 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
614 kcal /
2571 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
66 g
Błonnik
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Oldies but Goldies
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy