Gelbe-Bete-Risotto

Gelbe-Bete-Risotto

4.5 59 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    1000 g
  • Gelbe Bete mit Schale (ca. 10 cm Ø)
    600 g
  • Parmesan in Stücken
    60 g
  • Schalotten
    2
  • Öl
    20 g
  • Risottoreis (ca. 18-20 Minuten Garzeit)
    250 g
  • Weißwein
    150 g
  • Geflügelfond
    600 g
  • Salz
    ½ TL
  • Butter
    20 g
  • Rucola
    40 g
  • Ziegenfrischkäse zerzupft
    80 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 614 kcal / 2571 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 66 g
Błonnik 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...