Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cetriolo, a pezzi
- 1 lime, tagliato in otto parti
- ½ - 1 mazzetto di prezzemolo, a seconda dei gusti, le foglioline lavate e asciugate
- 2 gambi di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 2 gambi di dragoncello, fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1 cipolla rossa, tagliata a metà
- 200 g di zucchine, a pezzi
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 200 g di pomodori, tagliati a metà, privati dei semi
- 10 g di senape
- 60 g di olio di oliva
- 20 g di aceto balsamico bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 punta di coltello di pepe, macinato fresco
- 40 g di pinoli
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 694 kJ / 166 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gamberi in agrodolce
40 min
Guacamole
5 min
Coq au vin
2óra
Curry thailandese veloce con pollo
40 min
Pollo con asparagi e riso
45 min
Pesce all'aglio e limone
Brak ocen
Curry panang
45 min
Parmigiana al forno
1 godz. 50 min
Lasagne
2óra
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Hamburger di manzo ripieno di formaggio
40 min