奶油燻鮭魚蘿蔔麵

奶油燻鮭魚蘿蔔麵

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 帕瑪森起士粉 ,多備一些裝飾用
    15 克
  • 白蘿蔔 ,去皮
    250 克
  • 800 克
  • 綠花椰菜,切小朵
    60 克
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    80 克
  • 15 克
  • 白酒
    30 克
  • 鮮奶油
    120 克
  • 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段(約3公分)
    120 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • 帕瑪森起士粉
    15 克
  • 煙燻鮭魚片 ,切小片(約3公分)
    100 克
  • 新鮮巴西利葉 (opcjonalnie) ,切碎,裝飾用
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 1148.9 kcal / 4802.5 kJ
Białko 105.7 g
Tłuszcz 63.4 g
Węglowodany 35.1 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Sód 1016.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...