
Urządzenia i Akcesoria
鮮蝦櫛瓜麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
櫛瓜 ,洗淨,切絲或刨絲300 克
-
鹽1 茶匙
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
油浸鯷魚10 克
-
帶殼蝦 ,去鬚腳和腸泥250 克
-
白酒30 克
-
水15 克
-
糖¼ 茶匙
-
罐裝墨西哥辣椒(jalapeño) ,切碎20 克
-
去核黑橄欖 ,切片30 克
-
帕瑪森起士粉20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
248.3 kcal /
1037.7 kJ
Białko
19.7 g
Tłuszcz
14.2 g
Węglowodany
10.2 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
155.8 g
Sód
1677.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬菜偽麵條
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan