香辣蒜味牛蒡麵

香辣蒜味牛蒡麵

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切段
    15 克
  • 15 克
  • 罐裝切碎蕃茄
    300 克
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 牛蒡 (約2枝),去皮,切斜段(長約4公分)
    500 克
  • 帕瑪森起士粉
    15 克
  • 九層塔 ,取葉
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 380.7 kcal / 1591.4 kJ
Białko 13.2 g
Tłuszcz 14.5 g
Węglowodany 52.6 g
Błonnik 12.7 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Sód 1477.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...