Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 蒜頭
- 15 克 新鮮紅辣椒 ,切段
- 15 克 油
- 300 克 罐裝切碎蕃茄
- ½ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- 500 克 牛蒡 (約2枝),去皮,切斜段(長約4公分)
- 15 克 帕瑪森起士粉
- 5 克 九層塔 ,取葉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1591.4 kJ / 380.7 kcal
- Białko
- 13.2 g
- Węglowodany
- 52.6 g
- Tłuszcz
- 14.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 12.7 g
- Sód
- 1477.3 mg