
Urządzenia i Akcesoria
香辣蒜味牛蒡麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段15 克
-
油15 克
-
罐裝切碎蕃茄300 克
-
糖½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
牛蒡 (約2枝),去皮,切斜段(長約4公分)500 克
-
帕瑪森起士粉15 克
-
九層塔 ,取葉5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
380.7 kcal /
1591.4 kJ
Białko
13.2 g
Tłuszcz
14.5 g
Węglowodany
52.6 g
Błonnik
12.7 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Sód
1477.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬菜偽麵條
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan