拿坡里紅蘿蔔麵

拿坡里紅蘿蔔麵

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    100 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 奶油
    20 克
  • 法蘭克福香腸 ,切斜片(厚約1公分)
    100 克
  • 罐裝切碎蕃茄
    250 克
  • 蕃茄醬
    100 克
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 義大利綜合香料
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 紅蘿蔔 (約1根),刨絲或切絲
    200 克
  • 青椒 ,切條(寬約0.5公分)
    50 克
  • 帕瑪森起士粉
    15 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 520 kcal / 2173.8 kJ
Białko 18.7 g
Tłuszcz 27.5 g
Węglowodany 51.2 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 59.4 g
Sód 2400.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...