
Urządzenia i Akcesoria
拿坡里紅蘿蔔麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)100 克
-
蒜頭15 克
-
奶油20 克
-
法蘭克福香腸 ,切斜片(厚約1公分)100 克
-
罐裝切碎蕃茄250 克
-
蕃茄醬100 克
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
紅蘿蔔 (約1根),刨絲或切絲200 克
-
青椒 ,切條(寬約0.5公分)50 克
-
帕瑪森起士粉15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
520 kcal /
2173.8 kJ
Białko
18.7 g
Tłuszcz
27.5 g
Węglowodany
51.2 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
59.4 g
Sód
2400.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬菜偽麵條
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan