Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 15 克 蒜頭
- 20 克 奶油
- 100 克 法蘭克福香腸 ,切斜片(厚約1公分)
- 250 克 罐裝切碎蕃茄
- 100 克 蕃茄醬
- ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
- ½ 茶匙 義大利綜合香料
- 1 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- 200 克 紅蘿蔔 (約1根),刨絲或切絲
- 50 克 青椒 ,切條(寬約0.5公分)
- 15 克 帕瑪森起士粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2173.8 kJ / 520 kcal
- Białko
- 18.7 g
- Węglowodany
- 51.2 g
- Tłuszcz
- 27.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 59.4 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 2400.8 mg