Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 altbackene Brötchen, in Stücken
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 100 g Schalotten
- 20 g Butter
- 200 g körniger Frischkäse
- 30 g Paniermehl
- 3 Eier
- 2 EL Speisestärke
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 2 TL Zucker
- 2 Spritzer Worcester-Sauce
- 200 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1203 kJ / 288 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bärlauchcremesuppe
30min
Bärlauch-Risotto
35 Min
Bärlauch-Ravioli mit Rahmgemüse
1h 40min
Bärlauch-Spaghetti
30min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Bärlauchsalz
27h 25 min
Bärlauchöl
15min
Bärlauch-Rub
2h 10min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40min
Bärlauchpaste
20 min
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1h 15 min
Kürbis-Serviettenknödel mit Pilz-Spinat-Rahm
45min