Bärlauchknödel mit Tomatensugo

Bärlauchknödel mit Tomatensugo

4.4 570 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portion

Składniki

  • altbackene Brötchen in Stücken
    2
  • Bärlauchblätter, frisch ohne Stiele
    40 g
  • Schalotten
    100 g
  • Butter
    20 g
  • körniger Frischkäse
    200 g
  • Paniermehl
    30 g
  • Eier
    3
  • Speisestärke
    2 EL
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • stückige Tomaten (à 400 g)
    2 Dosen
  • Zucker
    2 TL
  • Worcester-Sauce
    2 Spritzer
  • Wasser
    200 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 288 kcal / 1203 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...