Focaccia morbida al cioccolato

Focaccia morbida al cioccolato

3.7 14 ocen
Przygotowanie 5 godz.
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 fette

Składniki

  • di latte intero
    100 g
  • di zucchero
    50 g
  • di acqua
    100 g
  • di lievito di birra disidratato
    3 g
  • di farina tipo 00
    250 g
  • di cacao amaro in polvere
    40 g
  • di olio di oliva
    10 g
  • di gocce di cioccolato al latte o fondente
    60 g
  • di sale
    5 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 275 kcal / 1150.5 kJ
Białko 47.4 g
Tłuszcz 3.7 g
Węglowodany 7.6 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 401.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...