
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia morbida al cioccolato
Przygotowanie 5 godz.
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 fette
Składniki
-
100 g di latte intero
-
50 g di zucchero
-
100 g di acqua
-
3 g di lievito di birra disidratato
-
250 g di farina tipo 00
-
40 g di cacao amaro in polvere
-
10 g di olio di oliva
-
60 g di gocce di cioccolato al latte o fondente
-
5 g di sale
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
275 kcal /
1150.5 kJ
Białko
47.4 g
Tłuszcz
3.7 g
Węglowodany
7.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
401.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rientro a scuola
45 Przepisów
Włochy
Włochy