
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia morbida al cioccolato
Przygotowanie 5 godz.
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 fette
Składniki
-
di latte intero100 g
-
di zucchero50 g
-
di acqua100 g
-
di lievito di birra disidratato3 g
-
di farina tipo 00250 g
-
di cacao amaro in polvere40 g
-
di olio di oliva10 g
-
di gocce di cioccolato al latte o fondente60 g
-
di sale5 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
275 kcal /
1150.5 kJ
Białko
47.4 g
Tłuszcz
3.7 g
Węglowodany
7.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
401.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rientro a scuola
45 Przepisów
Włochy
Włochy