Focaccia morbida al cioccolato

Focaccia morbida al cioccolato

3.8 16 ocen
Przygotowanie 5 godz.
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 fette

Składniki

  • 100 g di latte intero
  • 50 g di zucchero
  • 100 g di acqua
  • 3 g di lievito di birra disidratato
  • 250 g di farina tipo 00
  • 40 g di cacao amaro in polvere
  • 10 g di olio di oliva
  • 60 g di gocce di cioccolato al latte o fondente
  • 5 g di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 401.4 mg
Białko 47.4 g
Kalorie 1150.5 kJ / 275 kcal
Tłuszcz 3.7 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 7.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...