Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 15 克 薑 ,切絲
- 60 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
- 60 克 甜豌豆 ,去除兩側粗纖維
- 200 克 海蔘 ,清洗去除內臟,切斜片
- 50 克 熟白果 (真空包裝)
- 15 克 蠔油
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 565.2 kJ / 135.1 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4186.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 692.2 mg