Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 油
- 10 克 薑 ,切絲
- 50 克 紅糟醬
- 10 克 米酒
- 1 茶匙 糖
- 300 克 花枝 (約1隻),去除內臟,切寬條(約3X6公分)
- 25 克 蒜苗 ,切斜片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 726.6 kJ / 173.7 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 22.8 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2094.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 92.5 mg