
Urządzenia i Akcesoria
紅糟花枝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
油5 克
-
薑 ,切絲10 克
-
紅糟醬50 克
-
米酒10 克
-
糖1 茶匙
-
花枝 (約1隻),去除內臟,切寬條(約3X6公分)300 克
-
蒜苗 ,切斜片25 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
173.7 kcal /
726.6 kJ
Białko
15.2 g
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
22.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2094.5 g
Sód
92.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan