樹子蒸虱目魚

樹子蒸虱目魚

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 虱目魚肚 (約200-250克)
    1 片
  • 醬油
    10 克
  • 樹子 ,去籽,略微切碎
    40 克
  • ,切片
    10 克
  • 500 克
  • ,切絲 (裝飾用)
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切絲 (裝飾用)
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 185.4 kcal / 775.7 kJ
Białko 22.3 g
Tłuszcz 9.5 g
Węglowodany 1.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 589.7 g
Sód 291.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...