
Urządzenia i Akcesoria
樹子蒸虱目魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
虱目魚肚 (約200-250克)1 片
-
醬油10 克
-
樹子 ,去籽,略微切碎40 克
-
薑 ,切片10 克
-
水500 克
-
蔥 ,切絲 (裝飾用)10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切絲 (裝飾用)5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
185.4 kcal /
775.7 kJ
Białko
22.3 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
1.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
589.7 g
Sód
291.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan