Risotto de espinacas y gambas

Risotto de espinacas y gambas

4.1 462 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 raciones

Składniki

  • 80 g de cebollas en trozos
  • 50 g de hojas de espinaca frescas
  • 30 g de aceite de oliva
  • 300 g de arroz de grano redondo
  • 800 g de agua
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de gambas crudas peladas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 12.8 g
Kalorie 1106 kJ / 265 kcal
Tłuszcz 39.1 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 22.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...