Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 g de boletus deshidratados
- 30 g de agua
- 100 g de champiñones en cuartos
- 50 g de mantequilla muy fría, en dos trozos
- 60 g de chalota en cuartos
- 120 g de vino blanco seco
- 200 g de caldo de pollo
- 125 g de nata (18% materia grasa)
- 25 g de harina de trigo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 4038 kJ / 965 kcal
- Białko
- 17.7 g
- Węglowodany
- 56.5 g
- Tłuszcz
- 67.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 39.2 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1275.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de queso azul
10min
Solomillo de cerdo con salsa de mostaza y patatas
50min
Ternera Stroganoff
1h
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40min
Ternera Stroganoff
1h
Salsa soubise (Espesar)
30min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Salsa aurora (Espesar)
15min
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3h 45min
Solomillo de ternera con puré de batata y salsa a la pimienta verde (Al vacío)
2u. 20min
Salsa a la pimienta
20min
Salsa bechamel (Espesar)
15min