Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)

Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)

4.6 207 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
600 g

Składniki

  • 12 g de boletus deshidratados
  • 30 g de agua
  • 100 g de champiñones en cuartos
  • 50 g de mantequilla muy fría, en dos trozos
  • 60 g de chalota en cuartos
  • 120 g de vino blanco seco
  • 200 g de caldo de pollo
  • 125 g de nata (18% materia grasa)
  • 25 g de harina de trigo
  • ¼ - ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 600 g

Sód 1275.1 mg
Białko 17.7 g
Kalorie 4038 kJ / 965 kcal
Tłuszcz 67.6 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 39.2 g
Węglowodany 56.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...