Kidneybohnen-Aufstrich

Kidneybohnen-Aufstrich

3.8 106 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen

Składniki

  • Schalotte
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • rote Peperoni mild, entkernt, in Stücken, insgesamt ca. 12 cm lang
    2
  • Schnittlauch in Röllchen
    ½ Bund
  • Crème fraîche
    200 g
  • Mayonnaise
    50 g
  • Kidneybohnen (400 g), abgetropft, abgespült
    1 Dose
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 154 kcal / 645 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...