
Urządzenia i Akcesoria
百香青蘋果果醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 罐
Składniki
-
青蘋果 ,去皮,切塊(約1公分)400 克
-
冰糖160 克
-
百香果 ,取果肉350 克
-
檸檬汁2 茶匙
Wartości odżywcze na 1 罐
Kalorie
1009.6 kcal /
4220.8 kJ
Białko
8.9 g
Tłuszcz
9.3 g
Węglowodany
249.2 g
Błonnik
24.6 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
18.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

不膩口雙果醬
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan

玩轉鬆餅機
22 Przepisy
Tajwan
Tajwan